Carrières

Zet jij de wereld samen met ons in beweging? Word jij enthousiast als je ziet hoe technologie het leven makkelijker en leuker maakt? Mensen met een echte passie voor de digitale wereld en de grenzeloze mogelijkheden van technologie leren we graag kennen.

Ben je klaar voor je volgende avontuur?

Careers-Work-from-anywhere

Een goede werk-privébalans

We bieden flexibiliteit rondom een aantal vaste uren om een routine te creëren die voor iedereen werkt, of je nu op kantoor, thuis of zelfs in het buitenland werkt. Bovendien kun je, bovenop je vakantiegeld, vakantiedagen kopen en verkopen en krijg je er elk jaar dat je bij ons werkt meer bij. 

family-leave-benefits

Maximale flexibiliteit

Wij helpen onze mensen waar we kunnen. Daarom bieden wij 25 weken betaald zwangerschaps- en adoptieverlof, twee weken betaald vaderschapsverlof en betaald verlof tijdens pleegzorg- en fertiliteitstrajecten. 

Careers-Team & referral bonuses-image

Bonussen

Wij geloven in het delen van onze successen. Daarom ontvangt iedereen een bonus als we onze financiële doelen behalen. Daarnaast bieden wij een bonus aan iedereen die een vriend of familielid introduceert die vervolgens onderdeel van het Apadmi-team wordt.

Careers-health-wellbeing

Goed in je vel

Wij bieden gratis oogtests en een reeks door ons georganiseerde activiteiten, waaronder voetbal, crossfit, yoga, mindfulness en meer. Wij houden onze collega’s en route met gratis parkeren en een fietsregeling. 

Careers-culture-club

Mad API’s

Onze Mad API’s-committee bestaat uit mensen uit allerlei lagen en functies binnen Apadmi. Zij organiseren met grote regelmaat borrels, uitjes, avonturen, liefdadigheidsevenementen en dingen op kantoor. Er is dus altijd iets om naar uit te kijken. 

Careers-personal-development-image

Persoonlijke ontwikkeling

Elke werknemer krijgt een Udemy-account met daarop een toelage voor cursussen en opleidingen om hun skills verder te ontwikkelen. Daarnaast definiëren we een carrièrepad voor je, krijg je regelmatig feedback en zijn er meer dan genoeg kansen om je skills tijdens je reguliere werkzaamheden aan te scherpen.

headshot-claire-sidney-round-300x300

Informatie voor sollicitanten

Ongeacht de afdeling waar je op terechtkomt of in welke fase van je carrière je je bevindt, tijdens je sollicitatieprocedure maak je sowieso kennis met onze talent-lead, Claire, en haar team. Zij is vanaf het eerste gesprek tot (hopelijk!) je eerste dag bij Apadmi jouw vaste contactpersoon. We voeren al onze officiële gesprekken persoonlijk of via video-calls. We bieden nooit een baan aan via WhatsApp, vanuit andere websitedomeinen of via andere kanalen. Als je hier een vraag over hebt, neem dan contact met ons op via recruitment@apadmi.com.

Our recruitment process

Stap 1

Een telefonische kennismaking met onze interne recruiter om de rol inhoudelijk te bespreken

Stap 2

Het eerste gesprek (persoonlijk of via een video-call) met de teammanager 

Stap 3

Feedback van ons en vragen van jou om te kijken of er een match is

Stap 4

Een tweede gesprek in de vorm van een opdracht

Stap 5

Als alles goed gegaan is, ontvang je een aanbod

Loading

Solliciteer nu!

Je nieuwe avontuur begint hier

Vind hier onze nieuwste vacatures