9.1

Til je app naar een hoger niveau

Het mobiele kanaal is bedrijfskritisch voor meer organisaties dan ooit tevoren. Onze App Audit is een efficiënte en actiegerichte manier om jouw bestaande applicatie te beoordelen.

Neem contact op >
Over de app audit

Ons multidisciplinaire team van experts onderzoekt elk aspect van je huidige app en bestudeert het ontwerp, de technologie en de prestaties in lijn met je doelstellingen.

Vervolgens stellen we een lijst op met uitvoerbare verbeteringen, met quick wins en projecten voor de langere termijn.

De audit duurt slechts drie dagen en we presenteren de resultaten en de directe aanbevelingen in een werksessie, aangevuld door een schriftelijk rapport om de lopende verbeteringen in kaart te brengen.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“Ik ben vooral ook onder de indruk van hoe The Mobile Company ook een strategische (sparrings)partner is. De manier waarop ze meedenken en waarop we echt samen iets moois maken voor onze klanten, is wat The Mobile Company onderscheidt van de rest.”

— Menno van Driel | Brand Manager, Oei, ik groei!

“Dankzij ons partnerschap is de Domino's app nu een veel effectiever onderdeel van onze digitale customer experience. Het team combineert business inzichten met technische kennis waardoor we onze visie kunnen verwezenlijken: onze klanten ondersteunen met de beste digitale producten.”

— Kelly O'Connor | Mobile App Product Owner, Domino's Pizza

“Ik ben onder de indruk van hoe goed de Requirements Analyst van The Mobile Company onze business kent en begrijpt. Het team kijkt niet alleen naar het project dat voorhanden is. Ze houden ook rekening met de gevolgen voor de gehele organisatie.”

— Giuseppe Petrina | Research & Development Coordinator, Van Oord

Neem contact op

Wil je meer weten over onze app audit-oplossing? Dan horen we graag van je. Vertel ons meer en we nemen snel contact met je op.