App development bureau Amsterdam.
Ontwikkelaar maatwerk apps.

Neem contact op
>
>

Ben jij op zoek naar een ervaren app development bureau in Amsterdam? Als ontwikkelaar van zakelijke maatwerk apps kunnen wij jou helpen jouw business naar een hoger niveau te tillen. Laat jouw mobiele applicatie ontwikkelen door ons team van specialisten met meer dan 20 jaar ervaring in app development.

HET TEAM

Mobiel zit in ons DNA.

Wij waren een van de eersten die in de jaren negentig op de mobiele trein stapten. Sindsdien zijn we op een missie om klanten te helpen de potentie van mobile te benutten, door samen te werken met gelijkgestemde bedrijven bij alle belangrijke digitale doorbraken - van messaging en websites tot aan mobiele apps.

HOE WE WERKEN

Wij dagen de
status quo uit.

We zijn van mening dat doelstellingen voor digitale producten hand in hand moeten gaan met zakelijke doelstellingen. Wat willen we bereiken? Hoe voegen we de meeste waarde toe? En, last but not least, hoe verbeteren we continu onze manier van werken?

Een greep uit onze resultaten

150+

Apps die we hebben
ontwikkeld in 20 jaar tijd

15M

Mensen die gebruik
maken van de door ons
ontwikkelde apps

4.4

De gemiddelde rating
die onze apps scoren

21%

Gemiddeld zorgen we
voor deze jaarlijkse
omzetgroei bij onze klanten

100+

Landen waar onze
apps worden gebruikt

4.3

De gemiddelde
happiness score van
onze klanten (uit 5)

Onze aanpak

Laten we kennismaken.

Mobiel als succesfactor begint bij een goed gesprek vandaag. Ontdek onze werkwijze voor best-in-class digitale producten. Neem snel contact op voor een kennismaking.


    Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens.
    Contact