De toonaangevende Nederlandse mobiele specialist The Mobile Company heeft het beste kwartaal ooit achter de rug. De hoogste kwartaalomzet van het bedrijf in Q1 2023 is te danken aan ambitieuze klantdoelstellingen en de ontwikkeling van succesvolle digitale producten.

Een van de belangrijkste fundamenten voor dit succes is de ambitie die we hebben om te groeien en vooruit te blijven bewegen. We draaien al jaren mee in de top van de mobile development agencies en behaalden onlangs onze tiende vermelding in de prestigieuze Emerce100. En met de overname door Apadmi in november 2022 hebben we ons ten doel gesteld om naast de grootste ook de beste mobiele ontwikkelaar van Nederland te worden.

Klantsucces als groeifactor

De belangrijkste factor is het succes van de digitale producten die wij ontwikkelen voor en met onze klanten. Samen hebben onze teams het afgelopen jaar hard gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve digitale producten. Denk aan de succesvolle apps van Intratuin (een geheel nieuw loyalty-programma) en The Wonder Weeks (wereldwijd meer dan een miljoen gebruikers). En ook Domino’s (met een internationaal team werken aan corporate oplossingen) en de rebranding en uitbreiding van de nieuwe online bank Yoursafe.

Parallel daaraan bouwen wij voort op onze kernkwaliteiten van mensen, kennis en technologie – breder klantenbestand, sterkere infrastructuur en toegang tot Europa’s grootste team van mobile development experts.

Het beste kwartaal ooit realiseren was niet mogelijk geweest zonder een goede werkrelatie met onze klanten. We vinden het belangrijk om onze klanten goed te begrijpen en om hun wensen en behoeften te vertalen in digitale oplossingen die écht en blijvend waarde creëren. Dit heeft geresulteerd in zeer tevreden klanten met een gemiddelde client happiness van 4,5 (op een schaal van 1-5) en mooie projecten die dit jaar alleen nog maar verder uitgebreid zullen worden.

Samen werken aan jouw uitdaging

We maken onze ambitie om te groeien waar met succesvolle producten voor onze klanten en een geweldig team van experts aangevuld met de ervaring en kennis van ons moederbedrijf Apadmi. Benieuwd hoe we ook jouw business kunnen laten groeien en je uitdagingen helpen oplossen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Verder praten?

Heb jij een digitale uitdaging en wil je daar eens over sparren? Neem snel contact op.