De stemmen zijn geteld en: The Mobile Company is opnieuw verkozen tot één van de beste Mobile Bureaus in de Emerce100! In de prestigieuze lijst van de beste e-business bedrijven van ons land hebben wij dit jaar een mooie top 3 positie in onze categorie behaald. Daarmee behoort The Mobile Company al bijna tien jaar tot de beste agencies van ons land, een mooi resultaat waar wij erg trots op zijn. De Emerce100 geldt bij uitstek als graadmeter voor digital agencies in eigen land.


Erkenning voor werk met wereldwijde impact

Opgericht in 1993 is The Mobile Company een bekroond, onafhankelijk digitaal bureau. Onze teams bestaan uit ambitieuze en hardwerkende mensen uit bijna elke hoek van de wereld. Samen maken we graag elke dag impact met ons werk.

Zo zijn we door de jaren heen verantwoordelijk geweest voor enkele van de bekendste mobiele apps ter wereld. Neem nu ons werk voor klanten als BVA Auctions, Oei ik groei!, de Wim Hof Methode, Eric’s New York en Intratuin. Topspelers die wij wereldwijd verder helpen groeien met onze focus op data, metrics en agile werkwijze.

“Onze eerste notering in de Emerce100 was een groot feest. Nu, tien jaar later, zijn we nog altijd enorm trots om bij de beste mobile bureaus van Nederland in de lijst te staan. Een erkenning van onze klanten voor onze kwaliteit, expertise en dienstverlening.”

— Joost Ligtvoet  |  Sales Director, The Mobile Company

Over de Emerce100

De Emerce100 is een jaarlijks kwantitatief imago-onderzoek. Beslissers uit de online industrie beoordelen daarin de prestaties van service leveranciers. In de 17e editie van Emerce100 die dit jaar is verschenen, werden 950 bedrijven onderzocht verdeeld over 53 categorieën.

Het onderzoek wordt samen met Motivaction uitgevoerd onder ruim 80.000 adressen. Zo biedt de lijst naast een waardering voor de geleverde inspanningen bedrijven ook een overzicht in de selectie van een digital partner. De Emerce100 2022 vind je hier.

Verder praten?

Heb jij een digitale uitdaging en wil je daar eens over sparren? Neem snel contact op.