Bitsafe app.

Bitsafe biedt een veilige en complete bankoplossing aan wereldwijd talent. Als mobile partners ontwikkelen wij de Bitsafe app om de digitale ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Over Bitsafe.

Bitsafe is een internationale fitntech-organisatie met banklicentie (opgericht en gevestigd en Nederland), om ondernemers en particulieren wereldwijd een veilige en complete bankoplossing te bieden. Bitsafe biedt alle gangbare bankoplossingen, inclusief een eigen debit card. Security en privacy zijn de belangrijkste speerpunten voor Bitsafe.

Lees meer over Bitsafe >

De digitale oplossing.

Bitsafe is een geheel digitale oplossing, zodat gebruikers wereldwijd altijd toegang hebben tot hun rekeningen en tegoeden.

Om de digitale ervaring verder te verrijken heeft The Mobile Company een aantal functionaliteiten en processen ontsloten in een mobiele native app. Nieuwe gebruikers kunnen de app gebruiken voor het aanvragen van een bankrekening met behulp van geavanceerde customer onboarding (KYC) om de identiteit van de gebruiker veilig en snel te kunnen verifiëren.

Daarnaast worden een aantal andere zaken in de app ontsloten en op dit moment wordt gewerkt aan verdere uitbreiding van de app tot een complete banking-oplossing.