Intratuin app.

Na een intensief pitch-proces heeft Intratuin The Mobile Company gekozen als technische partner voor het uitrollen van haar digitale strategie, met name gericht op mobiel. Wij dragen zorg voor het beheer en de doorontwikkeling van de Intratuin app op iOS en Android.

Over Intratuin.

Intratuin heeft op dit moment 65 vestigingen, waarvan 52 in Nederland, 3 in België en 10 in Duitsland. Intratuin is een soft franchise formule. De vestigingen worden gefaciliteerd door het servicekantoor in Woerden, een distributiecentrum voor hardwaren in Venlo en een distributiecentrum voor groen in Aalsmeer.

Alle winkels beslaan samen een oppervlak van ruim 464.000 m2 ofwel zo’n 93 voetbalvelden. Er werken meer dan 3.300 medewerkers, die in totaal zo’n 80.000 verschillende artikelen verkopen aan 12.500.000 klanten. Daarnaast heeft Intratuin een digitaal verkoopkanaal in de vorm van een webshop, die zowel op desktop als op mobiel gebruikt wordt.

De klant in cijfers.

65

Vestigingen

3.300

Medewerkers

12M

Klanten

Deliverables.

Mobiele
strategie

UX/UI
design

Technische
ontwikkeling

Mobiele
strategie

UX/UI
design

Technische
ontwikkeling

Over de samenwerking.

De digitale kanalen en de online experience van de gebruiker worden ook voor Intratuin steeds belangrijker. Dat is ook de reden dat ze op zoek zijn gegaan naar een ervaren technische partner om hun digitale strategie naar een hoger plan te tillen.

Er is een uitgebreide strategie geformuleerd waarmee met name gefocust wordt op klantenbinding, e-commerce en het ondersteunen van de klanten van Intratuin bij het kiezen en verzorgen van planten en andere producten van Intratuin.

Over de Intratuin app.

De Intratuin app is ontwikkeld in Flutter en biedt een breed scala aan functionaliteiten:

  • Webshop
  • Tips over plantenverzorging
  • Persoonlijke plantenverzorgingstool
  • Speciale aanbiedingen
  • Vouchers
  • Store finder

Download. 

Klik hier om de Intratuin app te downloaden.

Meer weten over lifestyle apps?

Mobiel als succesfactor begint bij een goed gesprek vandaag. Ontdek ons plan voor best-in-class digitale producten.


    Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens.
    Contact