McCain app.

De wereldmarktleider in aardappelspecialiteiten is klaar om Europa verder te veroveren. We bundelden de krachten.

Be good. Do good.

McCain is wereldwijd de grootste producent van diepvriesfriet en aardappelspecialiteiten. Met ruim 20.000 medewerkers op 6 continenten zet de marktleider jaarlijks meer dan $9 miljard CDN om. Eén op elke drie Franse frietjes in de wereld is een McCain frietje.

Om de acquisitie bij restaurants te optimaliseren was McCain op zoek naar sales software op maat. Wij creëerden de slimme B2B iPad-app die account managers op locatie helpt te berekenen wat de potentiële winst is voor de klant wanneer deze kiest voor een nieuw of beter product van McCain.

Deliverables.

Wereldwijde partners.

Tijdens de samenwerking met McCain in Nederland werd ons team benaderd door het hoofdkantoor in Canada en McCain USA voor een eigen versie van de app. In de VS hanteert de producent een herkenbaar eigen logo: op basis daarvan gaven we de app een heel eigen gezicht.

De custom filters zijn afgestemd op de lokale producten en afstanden. Zo toont de app meerdere actieve filters tegelijk om routes in één oogopslag met elkaar te vergelijken. En last but not least: we optimaliseerden de app voor smartphones, zodat deze thuisvoelt op ieder mobiel scherm. 

Meer weten over B2B apps?

Mobiel als succesfactor begint bij een goed gesprek vandaag. Ontdek ons 5-stappenplan voor best-in-class digitale producten.

Wij versturen geen spam en gaan zorgvuldig om met jouw gegevens.
Contact