Rijk Zwaan Partner RZ.

Beter voedsel doet beter leven. Samen met deze wereldspeler in groenteveredeling gingen wij de missie aan op mobile.

Wereldwijd verbinden.

Met 8% van de mondiale markt in handen is Rijk Zwaan één van de vijf grootste spelers in groenteveredeling. Hoe vertaal je de behoeftes van je partners door naar meer service? Naast een bestaand klantenportaal en blog was er de ambitie om waarde te creëren op mobile.
We sloegen de handen ineen voor een succesvol user centered mobile platform. Het resultaat: de Partner RZ app, een unieke manier om telers te ondersteunen door relevante informatie en onderlinge verbinding. Met behulp van deze app halen telers het mooiste uit hun gewassen.

Hoe werkt het?

Een platform waar alle evenementen en groeiadvies bij elkaar komen, omvat een grote hoeveelheid en variëteit aan data. Partner RZ is ontwikkeld met een in-app database die gebruikers kunnen updaten en verrijken met eigen informatie.

In veel demovelden is geen internetconnectie aanwezig. Daarom is de app gebouwd voor zowel online als offline gebruik. Zo bieden we telers overal ter wereld het gemak van mobile, en een positieve en sterk persoonlijke ervaring.

Resultaat.

85

Landen

420+

Gemiddelde sessie
in seconden

70%

Returning users

"Zonder de samenwerking met The Mobile Company zou onze Partner RZ app niet zo gebruiksvriendelijk en succesvol zijn geworden als hij nu is."

Jan-Cees van Buiten  |  Project Advisor IMS Rijk Zwaan

Download.

Bekijk en download de Partner RZ app hier.

Meer weten over agrarische apps?

Mobiel als succesfactor begint bij een goed gesprek vandaag. Ontdek ons plan voor best-in-class digitale producten.


    Wij versturen geen spam en gaan zorgvuldig om met jouw gegevens.
    Contact