9.1

Ontwikkel een succesvolle business case voor je mobiele app

Experttips om een waterdichte business case voor je digitale product te creëren voor duurzame groei op de lange termijn.

Of bekijk de preview >

Bekijk een preview van het e-book
‘Wat is de business case van jouw app?’

Bekijk een preview van het e-book ‘Wat is de business case van jouw app?’

Het praktische handboek over hoe je een gedegen business case ontwikkelt voor een succesvolle digitale oplossing. Hoe ontwikkel je een positieve business case voor je mobiele app? Ontdek het in dit e-book.

DEEL 1

Wat is de echte reden voor het bouwen van de app?

Wist je dat het (willen) ontwikkelen van een app niet altijd strikt rationeel is? We behandelen de 5 vragen die je helpen de echte redenen te achterhalen.

DEEL 2

Wat is het gewenste eindresultaat of doelstelling?

Hoe kom je tot het gewenste eindresultaat en bepaal je de juiste KPI’s? In dit deel bespreken we deze cruciale vragen.

DEEL 3

Wat is de ‘Job to be Done’ van je mobiele app?

Een Job to be Done gaat over de echte waarde in de ogen van je gebruiker. Wij laten je zien hoe je dit definieert voor jouw app.

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN

“De expertise van The Mobile Company heeft ons geholpen dankzij hun ervaring en learnings met andere klanten als het gaat om het funnel-denken: wat zijn aannemelijke conversie-percentages voor trials en in-app aankopen. Daar tegenover staat natuurlijk het totale kostenplaatje. Hiermee hebben we samen een realistische business case gemaakt voor ons nieuwe abonnementsmodel.”

Menno van Driel | General Manager, The Wonder Weeks

“Ook een oplossing voor een beperkt aantal gebruikers kan een zeer positieve business case hebben. Onze Fokker Services app zorgt ervoor dat vliegtuigen sneller en efficiënter onderhouden worden, waardoor ze eerder weer inzetbaar zijn. Dat levert een enorme kostenbesparing op voor onze klanten en maakt het zakendoen met Fokker Services erg prettig. Ons management is vastbesloten om te investeren in digitale en mobiele oplossingen.”

Manfred Hoogenboom | Director e-Business Development, Fokker Services

Mobilising growth

The Mobile Company is een mobile bureau gevestigd in Amsterdam en onderdeel van Apadmi. Als het grootste team van mobiele specialisten in Europa helpen wij klanten slagen en groeien met bekroonde apps en complexe digitale oplossingen. Groot denken, met een persoonlijke aanpak.

Relevant voor je netwerk?

DEEL VIA LINKEDIN OF E-MAIL