We did it again! Opnieuw is The Mobile Company verkozen tot één van de beste Mobile Bureaus van Nederland in de Emerce100. Al tien keer hebben wij een plek weten te bemachtigen in de prestigieuze lijst die geldt als een belangrijke graadmeter voor de e-business branche in eigen land. 

De notering in de Emerce100 komt zo’n zes maanden nadat The Mobile Company zich heeft gevoegd bij het Engelse Apadmi en daarmee in één klap is uitgegroeid tot de grootste mobiele developer van Nederland.

Joost Ligtvoet, Commercieel Directeur van The Mobile Company: “Onze teams zetten zich dagelijks in om waarde te creëren voor onze klanten. Dat wij al tien jaar aan de top van Nederland in de Emerce100 staan is een mooi resultaat waar we erg trots op zijn – en een erkenning van onze inzet, expertise en werkwijze om geweldige digitale producten voor onze klanten te ontwikkelen.”

Over The Mobile Company

The Mobile Company is onderdeel van de Apadmi Groep, die bestaat uit meer dan 250 digitale product experts. Samen realiseren we groei voor onze klanten door complexe problemen op grote schaal op te lossen, met een persoonlijke aanpak.

Zo zijn we door de jaren heen verantwoordelijk geweest voor enkele van de bekendste mobiele apps ter wereld. Neem nu ons werk voor klanten als TBAuctions, Oei ik groei!, Domino’s, Eric’s New York, Co-op en Intratuin. Topspelers die wij (wereldwijd) verder helpen groeien met onze focus op mobiele strategie, data en agile werkwijze.

Over de Emerce100

De Emerce100 is een jaarlijks kwantitatief imago-onderzoek. Beslissers uit de online industrie beoordelen daarin de prestaties van service leveranciers. In de 17e editie van Emerce100 die dit jaar is verschenen, werden 950 bedrijven onderzocht, verdeeld over 53 categorieën.

Het onderzoek wordt samen met Motivaction uitgevoerd onder ruim 80.000 adressen. Zo biedt de lijst naast een waardering voor de geleverde inspanningen bedrijven ook een overzicht in de selectie van een digitale partner. De Emerce100 2023 vind je hier.

Verder praten?

Heb jij een digitale uitdaging en wil je daar eens over sparren? Neem snel contact op.