Sinds 2019 werken wij voor een aantal projecten nauw samen met het internationale design bureau Edenspiekermann uit Amsterdam. Deze samenwerkingen hebben beide organisaties de afgelopen jaren al veel gebracht en hebben bewezen dat onze teams goed bij elkaar passen. Edenspiekermann verzorgt het UX/UI-design en user testing. En The Mobile Company zorgt voor de technische realisatie en het beheer van de oplossing.

Dit jaar werken we samen aan een nieuw en opzienbarend internationaal project: een digitale oplossing voor de campus van Princeton University, in New Jersey USA.

Deze campus is zo groot als een klein dorp met meer dan 200 grote gebouwen. Daarin werken dagelijks duizenden studenten en medewerkers. Voor alle gebruikers van de campus wil Princeton een slimme en toegankelijke digitale oplossing aanbieden. Een die voorziet in routeplanning, informatie over de verschillende locaties, toegankelijkheid voor mindervaliden en andere zaken.

Het is de bedoeling dat de eerste versie van de oplossing in Q1 2023 gelanceerd zal worden.

“De samenwerking met The Mobile Company is altijd goed geweest. De manier van werken past perfect bij ons: hun gestructureerde aanpak met periodiek projectoverleg en verzorgde opleveringen van nieuwe functionaliteiten in combinatie met onze inhoudelijke strategie en het UX-design. Samenwerken met een andere agency kan soms best stroef zijn, maar we hebben al meerdere malen samen bewezen dat onze tandem zorgt voor succes.”

— Joost Holthuis  |  Director Design Driven Innovation, Edenspiekermann

Benieuwd naar de totstandkoming van deze oplossing? Check regelmatig onze website en socials, want de hele Princeton showcase vind je binnenkort hier!

Verder praten?

Wil je verder praten over dit project en onze toekomstplannen? Neem snel contact op.