Al in 2013 heeft The Mobile Company in samenwerking met Fokker Services de eerste versie van de Fokker Services app ontwikkeld. Dit is een oplossing voor de technische specialisten van Fokker Services om snel de vooraard te checken van diverse vliegtuigonderdelen en deze ook eenvoudig te kunnen bestellen.

De app bevat een database van meer dan 800.000 records van de verschillende vliegtuigonderdelen en wordt wereldwijd door onderhoudsmonteurs en inkopers gebruikt. In de loop der jaren is de app een aantal keer geüpdatet, maar vanwege diverse redenen is dit de afgelopen jaren wat stil komen te liggen.

Fokker Services heeft echter dit jaar besloten om van de app een belangrijke schakel in hun bedrijfsvoering te maken. Daarvoor zal de app een geheel nieuw design krijgen, maar ook worden uitgebreid met een aantal aanvullende functionaliteiten. Het is de bedoeling dat de nieuwe oplossing in Q1 2023 zal worden gelanceerd.

“We zijn blij met The Mobile Company als partner voor de ontwikkeling van onze klanten app. Hun manier van werken, de jarenlange ervaring en expertise en de energie van het team zorgen voor rust en vertrouwen. Er hangt een goede energie binnen het team, ze zijn recht door zee en helpen ons met de juiste focus. We gaan samen de Fokker Services-app vernieuwen en verder laten groeien.”

— Manfred Hoogenboom  | Director E-Business Development, Fokker Services

Nieuwsgierig naar onze toekomstige samenwerking met Fokker Services? Meer informatie publiceren wij binnenkort op onze website. Houd ons in de gaten op LinkedIn of schrijf je in voor onze maillijst!

Verder praten?

Wil je verder praten over dit project en onze toekomstplannen? Neem snel contact op.