AMSTERDAM — Oei, ik groei! (The Wonder Weeks) en The Mobile Company slaan de handen ineen voor een redesign en doorontwikkeling van een van de bestverkopende apps ter wereld. Oei, ik groei! heeft gekozen voor The Mobile Company vanwege de uitgebreide ervaring met de ontwikkeling van succesvolle internationale mobiele oplossingen zoals de Wim Hof Methode, New York Media Group en Waterkaarten.

Xaviera Plooij (schrijfster en CEO van Oei, ik groei!): “Het enthousiaste team van The Mobile Company heeft ons met hun expertise en werkwijze ervan overtuigd dat zij ons kunnen helpen onze ambities te realiseren. Er was direct een klik, en we kijken enorm uit naar de samenwerking.”

Joost Ligtvoet (Partner van The Mobile Company): “Oei, ik groei! is het perfecte voorbeeld van een partner die bij ons past: een geweldig businessmodel met veel groeipotentie, een klein team waarmee we snel kunnen schakelen en een app die past bij onze expertise en ervaring.”

Over Oei, ik groei!

Met een van de bestverkopende apps ter wereld helpt Oei, ik groei! ouders wereldwijd om de (mentale) ontwikkeling van hun baby te begrijpen en er het meeste uit te halen. Met jaarlijks wereldwijd ruim 1 miljoen downloads is Oei, ik groei! dé must-have app voor elke (nieuwe) ouder. De succesvolle app behaalde in haar bestaan al vele prijzen en staat in de meeste landen ter wereld op nummer 1 in de categorie ‘Health & Fitness’ apps.

Over The Mobile Company

The Mobile Company is een full service digital agency gevestigd in Amsterdam met ruim 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van succesvolle mobiele oplossingen. Met een team van ruim 25 experts is The Mobile Company gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en (door)ontwikkelen van oplossingen die een langdurige impact hebben. The Mobile Company onderscheidt zich door een scherpe focus op de business case en een agile werkwijze, waarbij data leidend is in elke fase van het project. Tot het klantenportfolio behoren onder meer merken als BVA Auctions, de Wim Hof Methode, The Clear Health Program, New York Media Group, ReumaNederland, VvAA, McCain en Van Oord.