9.1

BeeBuzzy app.

Eenvoudig, snel en gratis een aantrekkelijke baan vinden doe je met BeeBuzzy. Wij sloegen de handen ineen met het team achter de start-up voor de ontwikkeling van de nieuwe mobiele app die werkzoekenden direct koppelt aan het aanbod én de werkgever.

Over BeeBuzzy.

BeeBuzzy helpt werkzoekenden in voornamelijk Portugal, Polen, Bulgarije en Roemenië met het vinden van een baan in Nederland met een aantrekkelijk weeksalaris. In drie simpele stappen kunnen gebruikers via de app een gratis account en cv opstellen, vacatures zoeken en direct solliciteren: ‘Easy, Fast, Free’.

Lees meer over BeeBuzzy >

Over de samenwerking.

Het project is tot stand gekomen door een samenwerking met Roel (Business Owner BeeBuzzy), waarin het voornaamste doel was om een zo simpel mogelijke flow te creëren voor de eindgebruiker.

Met deze MVP benadering werd de focus in eerste instantie gelegd op vier sectoren: Horeca, Bouw, Logistiek en Landbouw. Binnen deze sectoren worden vacatures voor korte termijnen (maanden) aangeboden, met focus op weeksalaris en huisvesting.

“Wij vormen samen met The Mobile Company een hecht team; zij brengen hun expertise en werkwijze in om de juiste design- en technische keuzes te maken en wij zorgen voor de inhoudelijke strategie en de juiste content. Het opstarten van een start-up is altijd spannend en wij hebben veel vertrouwen in het succes.”

Roel Jansen | Business Owner, BeeBuzzy

De digitale oplossing.

De app is na downloaden openbaar beschikbaar en de gebruiker heeft direct inzicht in het aanbod binnen de vier sectoren zonder een account aan te maken. Met uitgebreide informatie per vacature is het direct duidelijk welke eisen er gesteld worden, zoals certificaten, werkervaring, verzekeringen en scholing.

Na het aanmaken van een online identiteit en CV kunnen gebruikers favoriete vacatures opslaan, of direct solliciteren. In dit geval wordt hun digitale CV inclusief paspoort verzonden naar de werkgever die daarna persoonlijk contact opneemt voor de volgende stappen. Hierna wordt het proces van overplaatsing in gang gezet.

Werkgevers kunnen daarnaast via een simpel dashboard gemakkelijk nieuwe vacatures toevoegen aan de app in verschillende talen met hun eigen logo, afbeelding en omschrijvingen. Verder is er naast de app ook een website ontwikkeld voor marketing.

De functionaliteiten:

  • Vacatureoverzicht in 4 sectoren
  • Direct solliciteren in 3 simpele stappen
  • Integratie met paspoort validatie
  • Uitgebreide vacature informatie
  • Favoriete vacatures opslaan
  • Eigen profiel/CV opbouwen
  • Delen via social media