Intratuin app.

De Intratuin biedt alles wat mensen nodig hebben voor hun planten en groen in huis. Tips voor verzorging, inspiratie voor nieuwe producten en een uitgebreide shop voor aanschaf. Vanaf deze zomer ook met een complete loyalty-oplossing voor op de winkelvloer als in de webshop.

Over Intratuin.

Intratuin heeft op dit moment 65 vestigingen, waarvan 52 in Nederland, 3 in België en 10 in Duitsland. Intratuin is een soft franchise formule. De vestigingen worden gefaciliteerd door het servicekantoor in Woerden, een distributiecentrum voor hardwaren in Venlo en een distributiecentrum voor groen in Aalsmeer.

Alle winkels beslaan samen een oppervlak van ruim 464.000 m2 ofwel zo’n 93 voetbalvelden. Er werken meer dan 3.300 medewerkers, die in totaal zo’n 80.000 verschillende artikelen verkopen aan 12.500.000 klanten. Daarnaast heeft Intratuin een digitaal verkoopkanaal in de vorm van een webshop, die zowel op desktop als op mobiel gebruikt wordt.

Over de samenwerking.

De digitale kanalen en de online experience van de gebruiker worden ook voor Intratuin steeds belangrijker. Dat is ook de reden dat ze op zoek zijn gegaan naar een ervaren technische partner om hun digitale strategie naar een hoger plan te tillen.

Er is een uitgebreide strategie geformuleerd waarmee met name gefocust wordt op klantenbinding, e-commerce en het ondersteunen van de klanten van Intratuin bij het kiezen en verzorgen van planten en andere producten van Intratuin.

Over de Intratuin app.

De Intratuin app is ontwikkeld in Flutter en biedt een breed scala aan functionaliteiten:

  • Webshop
  • Tips over plantenverzorging
  • Persoonlijke plantenverzorgingstool
  • Speciale aanbiedingen
  • Vouchers
  • Store finder