9.1

Eric's New York.

De meest persoonlijke reisapp voor iedereen in New York City heruitgevonden.

Big Apple meets mobile.

New York ontdekken doe je met Eric, de charismatische expert die niets liever doet dan reizigers helpen bij het maken van een trip naar zijn stad. Achter Eric zit NewYork.nl, een internationaal team dat jaarlijks vele duizenden mensen de wereldstad van top tot teen laat verkennen.

NewYork.nl zocht de beste app agency van Amsterdam en koos voor ons. Samen herbouwden we de bestaande app die de ambities niet vervulde. We ontwikkelden strategie, concept, design en code voor de hoogste conversie, met extra focus op brand identity en performance.

Belangrijkste prestaties

450.000

Downloads

4,7

Rating App Store & Google Play

450.000

Downloads

4,7

Rating App Store & Google Play

450.000

Downloads

4,7

Rating App Store & Google Play

450.000

Downloads

4,7

Rating App Store & Google Play

Eric's New York.

"Deze app is een uitbreiding van mijn website NewYork.nl. Het voorziet je van een on- en offline (metro) plattegrond van New York City met daarop bezienswaardigheden, tips en een tool om tickets te boeken. Alles wat je nodig hebt voor een mooie trip."

Eric Lang,
Founder & Co-Owner NewYork.nl

Hoe werkt het?

Als data-driven adviseur weet NewYork.nl welke events en venues populair zijn en omzet genereren. Wij implementeren de informatie in de app. Met doorontwikkeling als troef om Eric's New York ook op lange termijn net zo succesvol te maken.

Alle data is offline en realtime beschikbaar. Met behulp van de MapBox SDK weergeven we de landkaart die wordt verrijkt met de eigen data van NewYork.nl. En met Google Firebase app analytics ontwikkelen we gericht verder, met de reiziger altijd centraal in de strategie.

Eric's New York is uitgerust met een tool die het boeken van tickets eenvoudig maakt. Uniek is de directe lijn met Broadway, met toegang tot de complete database van voorstellingen en de optie nog tot vier uur vóór de show tickets te boeken. Als next generation travel app onderscheidt Eric's New York zich ook hiermee van de rest.

"Ik ben heel blij met onze nieuwe Eric’s New York app. The Mobile Company heeft ons in alle projectfases optimaal begeleid. Op basis van de nieuwste gebruikerservaringen en statistieken blijven we de app continu innoveren en optimaliseren."

Charlotte Champion  |  Co-owner & Managing Director NewYork.nl