9.1

Over

We werken met toonaangevende merken om digitale producten te creëren die het dagelijkse leven van miljoenen mensen verrijken met elke swipe en tap.

ONS TEAM

We staan nooit stil.

The Mobile Company is onderdeel van de Apadmi Groep, die bestaat uit meer dan 250 digitale product experts. Samen realiseren we groei voor onze klanten door complexe problemen op grote schaal op te lossen, met een persoonlijke aanpak.

WAT ONS DRIJFT

Mobiel zit in ons DNA.

Wij waren een van de eersten die in de jaren negentig op de mobiele trein stapten. Sindsdien zijn we op een missie om klanten te helpen de potentie van mobile te benutten, door samen te werken met gelijkgestemde bedrijven bij alle belangrijke digitale doorbraken - van messaging en websites tot aan mobiele apps.
HOE WE WERKEN

We dagen de
status quo uit.

We zijn van mening dat doelstellingen voor digitale producten hand in hand moeten gaan met zakelijke doelstellingen. Wat willen we bereiken? Hoe voegen we de meeste waarde toe? En, last but not least, hoe verbeteren we continu onze manier van werken?

ONZE MENSEN

Onze hemelbestormers en breekijzers

Ons team binnen de Apadmi Groep bestaat uit bekroonde designers, strategen, UX-experts, app experts, marketing specialisten en software engineers. Samen zijn ze goed voor een goudmijn aan kennis en een sterke gedrevenheid voor het maken van toonaangevende, bedrijfskritische digitale producten.

Leadership

Garry Partington portret

Garry Partington

GROUP CEO

Garry behoort tot de oorspronkelijke oprichters van Apadmi. Als een ervaren manager en ondernemer drukte hij zijn stempel op de wereld van media, crypto, technologie en reclame. Met zijn indrukwekkende staat van dienst in het maken en vermarkten van succesvolle, wereldwijd toonaangevende producten in alle denkbare sectoren, speelt Garry nog steeds een cruciale rol voor het succesvolle verloop van veel van onze projecten en de interactie met onze klanten.

Contact

Ken McPherson portret

Ken McPherson

GROUP CFO

Ken is een commercieel gedreven CFO met een focus om ons te helpen blijven groeien en een uitmuntende service te leveren aan ons groeiende klantenbestand. Met een brede achtergrond in alles van telecom tot de reisindustrie, versterkt Ken Apadmi sinds 2020 en brengt hij bijna 25 jaar ervaring mee in senior financiële functies, waarvan de laatste 15 jaar in snelgroeiende B2B-diensten. Ken is verantwoordelijk voor alle financiële, juridische en aan personeel gerelateerde zaken in het bedrijf.

Contact

Jasper van de Luijtgaarden portret

Jasper van de Luijtgaarden

HEAD OF M&A

Jasper is een ervaren MD/CEO. Eerder werkte hij bij meerdere software- en servicebedrijven met raden van bestuur, aandeelhouders en senior executive teams. Hij zet vanuit zijn visie de strategische route uit om onze onderneming wereldwijd te laten groeien. Jasper is een ervaren onderhandelaar, weet de levensvatbaarheid van zowel bestaande bedrijven als startups goed te beoordelen, en is bekend om succesvolle acquisities en integratietrajecten.

Contact

Kees van Mourik portret

Kees van Mourik

MANAGING PARTNER

Een strateeg, ondernemer en manager met een uitgebreide portfolio op het gebied van strategie, concepten en de realisatie van (innovatieve) projecten voor retail, internet diensten en met name uitgevers. Meer dan 20 jaar ervaring als professional op het gebied van internet & mobile en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op gebied van agile ontwikkeling, strategie, concepten en techniek. Kees leidt de operatie van The Mobile Company.

Contact

Joost Ligtvoet portret

Joost Ligtvoet

COMMERCIAL DIRECTOR

Al meer dan 20 jaar expert op het gebied van strategie in mobile marketing en development. Helpt opdrachtgevers en stakeholders bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van de ontwikkeling van slimme en effectieve mobiele oplossingen. Joost is verantwoordelijk voor de account management en new business binnen The Mobile Company.

Contact

Ruzan Tsjobanjan portret

Ruzan Tsjobanjan

MARKETING MANAGER

All-round marketing manager met ruim 10 jaar ervaring in B2B en B2C marketing en een passie voor content en data. Toegewijd aan het helpen ontwikkelen en realiseren van initiatieven omtrent online campagnes, e-mail marketing, web en social die ons merk en business laten groeien. Ruzan is verantwoordelijk voor de marcom van The Mobile Company en onze Waterkaarten app, de grootste navigatie-app op de Nederlandse, Duitse, Belgische en Britse wateren.

Contact