Het afgelopen kwartaal is voor ons erg druk geweest. Naast ons werk voor onze reguliere klanten, hebben we zeven (!) nieuwe klanten overtuigd van onze dienstverlening en onze toegevoegde waarde. Stuk voor stuk partijen waar we nu al erg trots op zijn en enorm uitkijken naar een langdurige samenwerking. Hieronder lees je van de eerste vier projecten een beknopte beschrijving van de start van de samenwerking.

 

HVC: user analysis & research mobiele app voor een schonere wereld

Het duurzame Nederlandse energie- en afvalverwerkingsbedrijf HVC heeft The Mobile Company gevraagd om hun in 2020 gelanceerde mobiele app te testen op stabiliteit, gebruiksgemak en design. De mobiele app is niet ontwikkeld door The Mobile Company.

Voor deze opdracht heeft The Mobile Company een gebruikersanalyse en een gebruikersonderzoek opgezet, waarin alle aspecten van de mobiele oplossing worden geanalyseerd en getest. Voor het gebruikersonderzoek zijn een tiental gebruikers geïnterviewd.

De resultaten heeft The Mobile Company verwerkt in een rapport dat is gepresenteerd aan het verantwoordelijke team van HVC. Daarnaast heeft het team van The Mobile Company een aantal suggesties uitgewerkt ter verbetering van het UX-design van de mobiele app.

De intentie is uitgesproken dat dit onderzoek over 6 tot 12 maanden nogmaals zal worden uitgevoerd om de doorgevoerde verbeteringen te testen.


 

Vegro: gloednieuwe mobiele oplossing voor zorgprofessionals

Voor vegro.nl ontwikkelt The Mobile Company een geheel nieuwe mobiele omgeving, voor het bestellen van medische hulpmiddelen. De oplossing is vooral bedoeld voor zorgprofessionals, zodat zij snel en zonder te veel gedoe medische artikelen voor hun cliënten kunnen bestellen. Denk dan bijvoorbeeld aan bedden, loopkrukken, rolstoelen, en andere zorghulpmiddelen.

Vegro is al meer dan 35 jaar de belangrijkste leverancier van medische hulpmiddelen voor zorgprofessionals. Al jaren blijkt dat de website vegro.nl vooral door mobiele toestellen wordt benaderd. Daarom is nu het moment gekomen om de mobiele gebruikers een betere bestelervaring te bieden, door middel van een nieuwe mobiele app! Met als doel: een hogere klanttevredenheid, meer conversie en minder operationele kosten.

De oplossing zal in verschillende fases worden ontwikkeld en gelanceerd. The Mobile Company zal Vegro helpen bij de ontwikkeling en beheer van de hele oplossing. Naar verwachting zal de eerste versie in Q3 van 2021 gelanceerd worden.


 

Artur: recruitment platform voor werving hoogwaardig technisch personeel

“Artur” (werknaam) is een startup opgericht door drie ambitieuze ondernemers uit Arnhem die gespecialiseerd zijn in recruitment van hoogwaardig technisch personeel in diverse sectoren. De oplossing die ontwikkeld wordt is een eenvoudig, maar schaalbaar recruitment platform dat ingezet kan worden voor het werven van specialisten in heel Europa.

The Mobile Company is technisch en creatief partner van deze startup en zal het gehele concept vormgeven en technisch ontwikkelen. De eerste fase is de Solution Design fase waarin de gehele oplossing wordt ontworpen rekening houdend met de doelgroep, doelstellingen, user data en andere relevante gegevens.

De technische oplossing zal bestaan uit een webportaal, mobiele apps en een backend-oplossing. Naar verwachting zal de eerste versie van de oplossing in Q3 2021 gelanceerd worden.


 

TheorieSnelHalen.nl: slagen in de hoogste versnelling met nieuw digitaal platform

Al jarenlang is theoriesnelhalen.nl het meest vertrouwde adres voor het volgen van theoriecursussen met succes. Dagelijks staat een team klaar om beginnende autorijders te laten slagen voor het CBR-examen in de hoogste versnelling. Van aankomst, tot het CBR-examen met 97% slagingskans.

Omdat ten tijde van de Corona-pandemie het fysiek lesgeven niet of niet goed kon worden uitgevoerd, heeft TheorieSnelHalen besloten om hun expertise en cursusmateriaal om te laten zetten naar een digitaal platform.

The Mobile Company zal in eerste instantie in een Solution Design fase een ontwerp van de gehele oplossing opleveren, rekening houdend met de doelgroep, doelstellingen, concurrentie en regelgeving. Het ontwikkelen van het platform is de volgende stap.

 

Verder praten?

Wil je verder praten over deze projecten en onze toekomstplannen? Neem snel contact op.