The Mobile Company heeft een plek veroverd in de FONK150 Best Agencies 2023! In de ranglijst van de beste bureaus van ons land behaalden we een klinkende gemiddelde score van 9,13 op basis van de beoordeling van onze opdrachtgevers. 

De eindscore is opgebouwd uit beoordelingen voor 13 verschillende disciplines, waarbij klanten bureaus evalueren op onder meer creativiteit, effectiviteit en snelheid. De vermelding is een grote erkenning van de toewijding van ons team om klanten te helpen slagen met toonaangevende digitale producten.

Het is een bijzondere prestatie om een notering te behalen in de prestigieuze FONK150 lijst, temeer gezien het recordaantal aanmeldingen voor deze editie. The Mobile Company viel eerder dit jaar ook in de prijzen met een top-3 notering voor Mobile Bureaus in de Emerce100.

Gemiddeld gewaardeerd met een 9,13

Het definitieve rapportcijfer is samengesteld uit klantbeoordelingen per onderstaande kwaliteitspijler:

Een fantastisch resultaat waar we onze opdrachtgevers hartelijk voor willen bedanken en enorm trots op zijn!

“There’s never been a more exciting time to be in a mobile business so it’s brilliant to see The Mobile Company recognised as one of the best agencies of the year. It’s all down to the great clients that trust us to deliver and to our team who do just that. We’re delighted to be one of many innovative companies in such a fast growing and increasingly valuable sector.”

— Garry Partington | CEO, Apadmi Group

Over FONK150

De FONK150 is een jaarlijks kwaliteitsonderzoek en geldt als een graadmeter van de bureaus met de meest tevreden opdrachtgevers. De redactie stelt het onderzoek samen aan de hand van 28 jaar onderzoekservaring op het gebied van bureau-reputaties en klanttevredenheid. Deelnemende bureaus worden getoetst langs de volgende criteria:

  • Resultaat bureau klanttevredenheidsonderzoek (gemiddeld 8 of hoger)
  • Zichtbare durf te vernieuwen
  • Klantenlijst die ertoe doet
  • Zichtbaar en gepassioneerd ondernemerschap
  • Positieve zichtbaarheid in de media

 

Verder praten?

Heb jij een digitale uitdaging en wil je daar eens over sparren? Neem snel contact op.