9.1

Vacatures

Word jij enthousiast als je ziet hoe technologie het leven van mensen verrijkt? Mensen met een passie voor digital en wat tech te bieden heeft leren we graag kennen.

Kom bij het team.

Ben jij een rockster-ontwikkelaar die een droom najaagt? Een professionele teamspeler die graag het initiatief neemt en uitdagingen oplost? Met een passie voor het creëren van de beste digitale producten die bedrijven laten groeien en de toekomst helpen bepalen?

Hallo. Wij zijn op zoek naar jou.

Vind jouw rol

Kernwaarden.

Wie we zijn, en naartoe groeien.

We doen gave projecten en we gaan voor groei.

Ons doel is om boeiende producten te maken die ertoe doen. Voor mensen en bedrijven. Op korte en lange termijn. Daarom streven we ernaar om harder te werken en het elke dag iets beter te doen.

We hebben meningen, en iedereen krijgt een stem.

We spelen graag met robots, maar dat maakt ons niet tot één. Ons gevoel van eigenaarschap wordt niet beperkt door functietitels. We koesteren de beste ideeën, ongeacht van wie ze komen.

We zijn één team met dezelfde droom.

We zijn trots op onze superster-collega's. We waarderen elkaar en vieren onze overwinningen met elkaar. Als een zelforganiserend bedrijf leiden onze teams zichzelf.

We doen waar we van houden. We houden van wat we doen.

We doen goed werk vanuit passie en doelen. Dit betekent dat we alleen ja zeggen tegen uitdagingen waar we in geloven, en nooit een mooie kans voorbij laten gaan.

We bouwen vertrouwen op door transparantie.

We vertrouwen op eerlijkheid en koesteren een cultuur van openheid. Niets onder de radar, alles in het open. We zeggen het zoals het is en laten de resultaten voor zich spreken.

We geloven dat de gebruiker altijd gelijk heeft.

We worden gedreven door data, ontwikkelen voor de eindgebruiker en werken samen met klanten om producten te maken die door miljoenen gebruikt en door velen geliefd zijn.

Waar het allemaal gebeurt.

Wil je werken met geweldige mensen in hartje Amsterdam? Dan zit je bij ons goed. Dagelijks een lunch, drankjes en snacks? Check. Wil je weten wat we nog meer te bieden hebben? Blijf dan lezen.

Groter groeien

Jouw ambitie is onze ambitie. Maak werk voor mooie merken en ontwikkel je ninja-vaardigheden terwijl je dat doet. En cursussen of trainingen? Alles is mogelijk.

Bonuspunten

Ga aan de slag met unieke projecten die even divers als uitdagend zijn, in een omgeving waar je beste ideeën snel werkelijkheid kunnen worden.

Net zo flexibel als jij

We vertrouwen erop dat onze teams altijd en overal hun beste werk doen - zelfs als ze vanuit huis werken.

Kom samen

Biertjes op vrijdag, productlanceringen en spetterende teamuitjes. We doen het allemaal. En het beste? We doen het allemaal samen.