9.1

Sales Manager – Amsterdam

Apadmi heeft de ambitie om in de komende jaren 's werelds grootste digital product firma te worden en de acquisitie van nieuwe klanten in de Nederlandse markt speelt hierin een cruciale rol.  In Nederland werken wij o.a. samen met Van Oord, TB Auctions, Fokker Services en de Wonder Weeks en als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor het aantrekken van meer van deze fantastische klanten.  

Je prioriteit is het binnenhalen van business opportunities en we verwachten dat de Sales Manager de markt proactief benadert.  We verwachten dat je je netwerk succesvol inzet om complexe mobile-centric oplossingen succesvol te verkopen. 

Als Sales Manager stuur je een outbound sales resource aan en werk je zeer nauw samen met het lokale en centrale marketingteam.  Je kwalificeert de sales opportunities en zorgt ervoor dat we het juiste team hebben om het winnende voorstel bij prospects te pitchen.  De Sales Manager is verantwoordelijk voor- en houd toezicht op de voortgang van het pitch materiaal welke hij/zij uiteindelijk ook bij de klanten uitlegt samen met het pitch team. 

Algehele verantwoordelijkheid:

Belangrijkste vereisten en kenmerken

Persoonlijkheid

Wat bieden we je aan:

Als werkgever die gelijke kansen biedt, maakt het ons niet uit waar je vandaan komt, hoe je eruitziet of met wie je je leven deelt. Het draait allemaal om mensen, hun passies en de vaardigheden die ze beheersen.

 

Salaris

Het salaris en de bonussen die we bereid zijn te betalen voor de succesvolle kandidaat zullen marktconform zijn;

 

Jouw actie

Denk je dat deze functie wat voor jou is en dat jij je expertise met ons kan delen en verder kunt ontwikkelen? Dan is nu een goed moment om je carrière naar een hoger niveau te tillen.

Gebruik de onderstaande knop voor een snelle sollicitatie!