De App van het Jaar verkiezing is weer van start gegaan, en ook dit jaar dingen weer tientallen mobiele apps mee om de titel van de beste en populairste inzending. Een jaar als geen ander, want ook de Oei, ik groei! app, die wordt ontwikkeld door The Mobile Company, is genomineerd en wel in de categorie ‘Apps – Health & Lifestyle’.

Met jaarlijks zo’n 1 miljoen downloads wereldwijd is Oei, ik groei! (internationaal The Wonder Weeks) dé must-have app voor elke (nieuwe) ouder. De succesvolle mobiele app staat al jaren bovenaan in de lijst van de bestverkopende apps ter wereld en behaalde in haar bestaan al vele prijzen. The Mobile Company is als digital partner van Oei, ik groei! verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de app.

Je kunt alle genomineerde apps en websites per categorie bekijken via deze link.

“Deze app verdient het echt om te winnen dit jaar: Oei, ik groei! verlicht al vele jaren het nieuwe en onzekere leven van jonge ouders met hun eerste kindje. Met waardevolle wetenschappelijke informatie en tools verpakt in een handige en betrouwbare app. Wij zijn enorm trots op deze samenwerking.”

— Joost Ligtvoet | Commercial Director, The Mobile Company

Over App van het Jaar

De App (en Website) van het Jaar is een jaarlijkse online publieksprijs die wordt uitgereikt aan de beste en populairste apps en websites van ons land. Tijdens de verkiezing van 2022 hebben ruim 450.000 Nederlanders hun stem uitgebracht op hun favoriete inzendingen in 39 categorieën. Per categorie zijn er twee prijzen te winnen: voor de app en website met de hoogste kwaliteitsscore, en voor de case met het hoogste aantal stemmen.

The Mobile Company: mobilising growth

The Mobile Company is een mobile bureau gevestigd in Amsterdam en onderdeel van de Apadmi Groep, met samen meer dan 250 mobile experts. Als het grootste team van mobiele specialisten in Europa helpen wij klanten groeien met een persoonlijke aanpak en jarenlange expertise.

Verder praten?

Heb jij een digitale uitdaging en wil je daar eens over sparren? Neem snel contact op.