9.1

ABN AMRO Alert & Check.

Beautiful design meets personal touch. Direct inzicht in je rekening met de bekroonde grafische saldo-app voor iOS en watchOS.

De beste op de Watch.

Met miljoenen klanten over de hele wereld behoort ABN AMRO tot de top van de financiële sector. In 2015 kwamen wij heel dicht bij de ABN-klant met de ontwikkeling van Alert & Check, de saldo-app die men dag en nacht bij zich draagt. Alert & Check werd uitgebracht tijdens de introductie van de Apple Watch en is bekroond als de Beste Smartwatch Bank app.

Hoe werkt het?

Push notificaties zijn het kloppend hart van Alert & Check. ABN AMRO verstuurt haar alerts naar onze Push Gateway. Hier zetten wij ze om naar gepersonaliseerde notificaties.

Voor ze bij de user op het scherm verschijnen, worden de berichten binnen één seconde verrijkt met data gegenereerd vanuit de app. Vervolgens wordt het bericht getoond op de smartphone of Apple Watch van de gebruiker.

”Een compleet nieuwe app van ABN om je saldo te checken: uiteraard Apple Watch compatible. En wat een topapp. Het doet precies wat het moet doen, het registreren is simpel, en de notificaties zijn ook nog eens gratis. ABN, bedankt!”

Danielx91  |  App Store user review