BVA Auctions app.

Altijd en overal bieden op de meest gewilde producten met de app van het grootste veilinghuis van Europa.

Iedereen doet mee.

Met bijna 8 miljoen kavels en 23.000 veilingen sinds de oprichting in 2003 is BVA Auctions Europa's grootste veilingaanbieder. Zakelijk en particulier, iedereen kan meebieden. Ons partnership begon met de overname van de Android-app in 2011. De ontwikkeling van de iOS-versie volgde. Inmiddels zijn de apps uitgegroeid tot een bedrijfskritisch kanaal dat jaarlijks vele duizenden bieders helpt hun favoriete producten direct aan te schaffen.

Deliverables.

Design

Ontwikkeling

Onderhoud

Design

Ontwikkeling

Onderhoud

Hoe werkt het?

Een strategisch kanaal als de BVA Auctions app moet op ieder moment feilloos functioneren. Dit realiseren wij door middel van CI/CD. Opleveringen en unit tests zijn geautomatiseerd. We updaten continu, en minimaliseren de kans op issues.

Gebruiksgemak kent geen grenzen. Daarom ontwikkelen wij de app continu verder. Zo introduceerden we in-app facturatie, verbeterde notificaties en geoptimaliseerde search. Ook kan men aankopen direct vanuit de app afrekenen.

Resultaat.

+19%

Actieve users

+34%

Sessies

+9%

Sessieduur

“Ze hebben onze doelen overtroffen; alles is opgeleverd binnen budget, op tijd en met uitstekende communicatie. 100% tevreden!”

Alexander Pluim  |  IT Director BVA Auctions

Download.

Bekijk en download de BVA Auctions app hier.

Meer weten over commerce apps?

Mobiel als succesfactor begint bij een goed gesprek vandaag. Ontdek ons plan voor best-in-class digitale producten.


Wij versturen geen spam en gaan zorgvuldig om met jouw gegevens.
Contact