BVA Auctions app.

Altijd en overal bieden op de meest gewilde producten met de app van het grootste veilinghuis van Europa.

Iedereen biedt mee.

Met bijna 8 miljoen kavels en 23.000 veilingen sinds de oprichting in 2003 is BVA Auctions Europa's grootste veilingaanbieder. Zakelijk of particulier, iedereen kan meebieden. Ons partnership begon met de overname van de Android-app in 2011. De ontwikkeling van de iOS-versie volgde snel daarna.

Inmiddels is de mobiele app uitgegroeid tot een bedrijfskritisch kanaal dat jaarlijks talloze mensen helpt hun favoriete producten aan te schaffen met slechts een paar tikken op het mobiele scherm — snel en gemakkelijk, en altijd tegen de beste prijs.

De business impact.

45K

Unieke gebruikers per maand

500K

Maandelijkse in-app biedingen

2.5M

App opens per maand

60M

Maandelijkse screen views

Deliverables.

Design

Ontwikkeling

Onderhoud

Design

Ontwikkeling

Onderhoud

Hoe werkt het?

Een strategisch kanaal als de BVA Auctions app moet op ieder moment feilloos functioneren. Dit realiseren wij door middel van CI/CD. Opleveringen en unit tests zijn geautomatiseerd. We updaten continu, en minimaliseren de kans op issues.

Gebruiksgemak kent geen grenzen. Daarom ontwikkelen wij de app continu verder. Zo introduceerden we in-app facturatie, verbeterde notificaties en geoptimaliseerde search. Ook kan men aankopen direct vanuit de app afrekenen.

“Ze hebben onze doelen overtroffen; alles is opgeleverd binnen budget, op tijd en met uitstekende communicatie. 100% tevreden!”

Alexander Pluim  |  IT Director BVA Auctions

Download.

Bekijk en download de BVA Auctions app hier.

Meer weten over commerce apps?

Mobiel als succesfactor begint bij een goed gesprek vandaag. Ontdek ons plan voor best-in-class digitale producten.


    Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens.
    Contact