BVA Auctions app.

Altijd en overal bieden op de meest gewilde stukken met de app van het grootste veilinghuis van Europa.

Iedereen doet mee.

Met bijna 8 miljoen kavels en 23.000 veilingen sinds de oprichting in 2003 is BVA Auctions Europa's grootste veilingaanbieder. Zakelijk en particulier, iedereen kan meebieden. Ons partnership begon met de overname van de Android-app in 2011. De ontwikkeling van de iOS-versie volgde. Inmiddels zijn de apps uitgegroeid tot een bedrijfskritisch kanaal dat jaarlijks vele duizenden bieders helpt hun favoriete producten direct aan te schaffen.

Deliverables.

Hoe werkt het?

Een strategisch kanaal als de BVA Auctions app moet op ieder moment feilloos functioneren. Dit realiseren wij door middel van CI/CD. Opleveringen en unit tests zijn geautomatiseerd. We updaten continu, en minimaliseren de kans op issues.

Gebruiksgemak kent geen grenzen. Daarom ontwikkelen wij de app continu verder. Zo introduceerden we onlangs in-app facturatie. Ook kunnen klanten sinds kort aankopen direct vanuit de app afrekenen.

Resultaat.

+19%

Actieve users 2016-2017

+34%

Sessies 2016-2017

+9%

Sessieduur 2016-2017

“Ze hebben onze doelen overtroffen; alles is opgeleverd binnen budget, op tijd en met uitstekende communicatie. 100% tevreden!”

Alexander Pluim  |  IT Director BVA Auctions

Download.

Bekijk en download de BVA Auctions app hier.

Meer weten over e-commerce apps?

Pim

Pim

Business Consultant
Contact Pim Contact
Let's talk. Mail ons. We spreken je graag. Liever bellen? +31 20 626 36 83.