9.1

TBAuctions app.

Altijd en overal bieden op de meest gewilde producten met de slimme white label oplossing van het toonaangevende online veilingplatform in Europa.

Over TBAuctions.

  • Product: De TBAuctions white label apps
  • Merken: Troostwijk Auctions, Vavato
  • Sector: E-commerce
  • Omvang: 2,75 miljoen kavels per jaar

Wat je moet weten.

Als Europa's toonaangevende online veiling aanbieder brengt TBAuctions samen met haar veilingmerken duurzame handel naar een hoger niveau. Jaarlijks worden er over de hele wereld miljoenen producten geveild en zakelijk of particulier, iedereen kan meebieden.

Ons partnership begon met de overname van de toenmalige Android-app in 2013. De ontwikkeling van de iOS-versie volgde snel daarna.

Inmiddels is mobile uitgegroeid tot het meest succesvolle verkoopkanaal dat miljoenen mensen per jaar helpt hun favoriete producten aan te schaffen met slechts een paar tikken op het mobiele scherm. Snel en gemakkelijk, en altijd tegen een scherpe prijs.

Hoe we de markt veranderden.

Altijd wat te bieden. Wij hebben de slimme white label oplossing ontwikkeld om deze visie continu waar te maken. De apps helpen gebruikers snel en eenvoudig, altijd en overal ter wereld, te bieden op kavels naar keuze. Geen kans blijft onbenut.

Door gebruik te maken van personalisatie, push notificaties en een homescreen widget stellen wij de gebruiker in staat om zijn of haar kavels altijd in de gaten te houden. Zo weet je zeker dat je geen kans mist.

Een strategisch kanaal als deze moet op ieder moment feilloos kunnen functioneren. Dit realiseren wij door middel van CI/CD. Opleveringen en unit tests zijn geautomatiseerd. We updaten continu zodat het risico op uitval minimaal blijft.

Gebruiksgemak mag geen grenzen kennen. Daarom ontwikkelen we de apps continu verder. Zo introduceerden we in-app-facturatie, verbeterde notificaties en geoptimaliseerde search. Ook kan men aankopen direct vanuit de apps afrekenen.

White label oplossing die meegroeit.

Inmiddels is TBAuctions flink aan de weg aan het timmeren als Europa’s grootste online veilinghuis. Hiervoor wordt de door ons ontwikkelde oplossing in een white label variant voor alle veilinghuizen ingezet. Een technisch uitdagende klus; niet alleen door alle verschillende backend-koppelingen, maar ook vanwege de internationalisering van en landspecifieke implementaties.

Dankzij deze solide basis kunnen wij nu al binnen één dag een nieuwe branded app opleveren. Dit biedt technisch gezien de snelheid en flexibiliteit om op mobile naadloos mee te kunnen schalen met de zakelijke ambities van TBAuctions. Wij zijn trots dat onze apps aan de basis staan van mobiele ervaringen in veel Europese landen.