TBAuctions app.

Altijd en overal bieden op de meest gewilde producten met de app van het grootste veilinghuis van Europa.

Iedereen biedt mee.

Met bijna 8 miljoen kavels en 23.000 veilingen sinds de oprichting in 2003 is TBAuctions Europa's grootste veilingaanbieder. Zakelijk of particulier, iedereen kan meebieden. Ons partnership begon met de overname van de Android-app in 2011. De ontwikkeling van de iOS-versie volgde snel daarna.

Inmiddels is de mobiele app uitgegroeid tot een bedrijfskritisch kanaal dat jaarlijks talloze mensen helpt hun favoriete producten aan te schaffen met slechts een paar tikken op het mobiele scherm — snel en gemakkelijk, en altijd tegen de beste prijs.

Key Achievements

6M

Unieke gebruikers per maand

2,3M

Maandelijkse in-app biedingen

100M+

Unieke bezoeken sinds oprichting

75%

Van alle omzet via de mobiele app

6M

Unieke gebruikers per maand

2,3M

Maandelijkse in-app biedingen

100M+

Unieke bezoeken sinds oprichting

75%

Van alle omzet via de mobiele app

Hoe werkt het?

Een strategisch kanaal als de TBAuctions app moet op ieder moment feilloos functioneren. Dit realiseren wij door middel van CI/CD. Opleveringen en unit tests zijn geautomatiseerd. We updaten continu, en minimaliseren de kans op issues.

Gebruiksgemak kent geen grenzen. Daarom ontwikkelen wij de app continu verder. Zo introduceerden we in-app facturatie, verbeterde notificaties en geoptimaliseerde search. Ook kan men aankopen direct vanuit de app afrekenen.