Fokker Services.

Voorraadinformatie tot op de seconde nauwkeurig voor reparateurs en servicemedewerkers wereldwijd.

De beste service.

Met 100 jaar expertise is Fokker Technologies een leidende dienstverlener in de luchtvaartsector. De wereldspeler met logistieke centra in Atlanta, Singapore en Amsterdam wilde zijn diensten samenvoegen in één app om partners wereldwijd meer inzicht te bieden in voorraad, orders, reparaties en documentatie. Wij maakten deze ambitie waar met de Fokker Services app.

Deliverables.

Hoe werkt het?

De ontwikkeling van Fokker Services kwam met eigen uitdagingen. Een daarvan was het opzetten van een search optimized database met ruim een half miljoen onderdelen – van moertjes tot hightech componenten. Een ander punt was dataconnectie. Omdat gebruikers de app ook zonder een goede verbinding raadplegen, hebben we de database geheel in offline modus beschikbaar gemaakt. 

Fokker Services biedt veel gebruiksgemak, van inzicht in documenten tot checken of onderdelen herstelbaar zijn. Bij reparaties geeft de app aan of herstel in-house plaatsvindt of aan derden wordt uitbesteed. Wanneer men onderdelen bekijkt die niet op voorraad zijn, wordt waar mogelijk een alternatief aangeboden. Zo levert Fokker op ieder platform de hoogste standaard in service.

 

Resultaat.

6

Continenten

80%

Android KitKat of hoger

"Met de Fokker Services app ontsluiten wij wereldwijd realtime informatie voor een zeer diverse en actieve doelgroep. Deze app is een mooi voorbeeld van klein beginnen en stapsgewijs waarde toevoegen in de doorontwikkeling."

Heiko Beereboom  |  Account Manager The Mobile Company

Download.

Bekijk en download Fokker Services hier.

Meer weten over logistieke apps?

Mobiel als succesfactor begint bij een goed gesprek vandaag. Ontdek ons 5-stappenplan voor best-in-class digitale producten.

Wij versturen geen spam en gaan zorgvuldig om met jouw gegevens.
Contact

Meer werk.

WoonVeilig 
app

Let's talk. Mail ons. We spreken je graag. Liever bellen? +31 20 626 36 83.