Fokker Services.

Voorraadinformatie tot op de seconde nauwkeurig voor reparateurs en servicemedewerkers wereldwijd.

De beste service.

Met 100 jaar expertise is Fokker Technologies een leidende dienstverlener in de luchtvaartsector. De wereldspeler met logistieke centra in Atlanta, Singapore en Amsterdam wilde zijn diensten samenvoegen in één app om partners wereldwijd meer inzicht te bieden in voorraad, orders, reparaties en documentatie. Wij maakten deze ambitie waar met de Fokker Services app.

Deliverables.

Concept

Design

Ontwikkeling

Onderhoud

Concept

Design

Ontwikkeling

Onderhoud

Hoe werkt het?

De ontwikkeling van Fokker Services kwam met eigen uitdagingen. Een daarvan was het opzetten van een search optimized database met ruim een half miljoen onderdelen – van moertjes tot hightech componenten. Een ander punt was dataconnectie. Omdat gebruikers de app ook zonder een goede verbinding raadplegen, hebben we de database geheel in offline modus beschikbaar gemaakt. 

Fokker Services biedt veel gebruiksgemak, van inzicht in documenten tot checken of onderdelen herstelbaar zijn. Bij reparaties geeft de app aan of herstel in-house plaatsvindt of aan derden wordt uitbesteed. Wanneer men onderdelen bekijkt die niet op voorraad zijn, wordt waar mogelijk een alternatief aangeboden. Zo levert Fokker op ieder platform de hoogste standaard in service.

 

Meer weten over logistieke apps?

Mobiel als succesfactor begint bij een goed gesprek vandaag. Ontdek ons plan voor best-in-class digitale producten.


    Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens.
    Contact