9.1

Reuma Nederland app.

De strijd voor een toekomst zonder reuma gaat verder op mobiel.

You never walk alone.

Ruim 2 miljoen mensen in Nederland lijden aan reuma. Sinds 1926 strijdt ReumaNederland (voorheen Reumafonds) voor een beter leven met reuma en een toekomst zonder reuma – in 2017 met 55.000 collectanten, vrijwilligers en medewerkers.

Samen creëerden wij de nieuwe collecte-app. Aan de basis staat de hechte community. Met de app werf je collectanten binnen je netwerk en blijf je altijd op de hoogte. Een social peer-to-peer principe dat duizenden vrijwilligers met elkaar, en ReumaNederland, verbindt.

Beheer op maat.

De ReumaNederland app speelt een belangrijke rol in de communicatie met collectanten. Om dit proces te faciliteren ontwikkelden wij een custom beheeroplossing. Regiocoördinatoren en wijkhoofden hebben directe toegang tot de app, plaatsen berichten op de tijdlijn en verzenden push notificaties op lokaal, landelijk of regionaal niveau.

De beheeromgeving biedt een gepersonaliseerd dashboard. Gegevens worden in realtime getoond. Het systeem registreert het aantal verstuurde berichten en uitnodigingen, nieuw geworven collectanten en app opens. De analytics zorgen voor actuele inzichten en geven richting aan een succesvolle mobiele strategie op lange termijn.

“Samen tegen reuma. The Mobile Company begreep onze missie als geen ander, en vertaalde deze naar een helder app concept en een complete oplossing. Een betrokken, flexibel en resultaatgericht team. Samen blijven we de ReumaNederland app verder ontwikkelen en vernieuwen.”

Pieter Stierman  |  Project Manager ReumaNederland