9.1

Wim Hof Methode.

Wim Hof helpt mensen wereldwijd te transformeren. We bundelden de digitale krachten om de app naar een hoger niveau te tillen.

Awaken your inner fire.

Als een van ’s werelds bekendste goeroes en inspirators – met 21 Guinness World Records op zijn naam – is Wim Hof op een missie om mensen te helpen sterk, gezond en gelukkig te worden met de Wim Hof Methode.

Wij helpen om de bekende methode wereldwijd verder te verspreiden met een focus op gamificatie, content en data, slimme technologie en Wim als coach altijd in je broekzak.

Belangrijkste prestaties

200.000

Oefeningen gelogd in laatste 30 dagen

4,7

Rating App Store & Google Play

200.000

Oefeningen gelogd in laatste 30 dagen

4,7

Rating App Store & Google Play

200.000

Oefeningen gelogd in laatste 30 dagen

4,7

Rating App Store & Google Play

200.000

Oefeningen gelogd in laatste 30 dagen

4,7

Rating App Store & Google Play

De uitdaging.

Wim Hof is een inspiratiebron voor miljoenen Hoffers: van high performance sporters tot mensen met psychische of chronische klachten, en iedereen daar tussenin.

Mobiele technologie biedt talloze mogelijkheden om Wim dichter bij de gebruiker te brengen. Daarbij leent de aard van de Wim Hof Methode – meer voordelen door regelmatige training – zich perfect voor het mobiele scherm dat altijd met je meereist.

We gingen de uitdaging aan en hebben er hard aan gewerkt om de al bestaande app stabiel, schaalbaar en meer persoonlijk te maken. We verbeterden zowel het product als de gebruikservaring en hebben de basis gelegd voor een volledig vernieuwd community-gedreven platform dat over de hele wereld wordt gebruikt.

Het resultaat.

Van strategie en design tot development en growth marketing: als digital partners vormen we een toegewijd team. Samen met de klant formuleerden we glasheldere doelstellingen en een ambitieuze roadmap.

De missie van Wim Hof is groots: empowerment van mensen om zelfstandig gezond te zijn. Wij dragen daaraan bij door de app te verrijken met klantgerichte features en content, maandelijkse updates en als extra troef optimalisatie van conversie, A/B-testing en ASO (App Store Optimisation).

Met de vernieuwde app halen mensen wereldwijd iedere dag het beste uit zichzelf. Ze ontdekken de drie pijlers van de Wim Hof Methode, vinden en volgen interessante trainingen, tracken vooruitgang, doen challenges met bekenden en verdienen badges voor behaalde prestaties. Unieke data waarmee we de toekomst verder uitstippelen: een persoonlijke en intuïtieve digitale ervaring, gedreven door de wetenschap en de inzichten die we opdoen met elke swipe en tap in de app.

“De Wim Hof Methode haalt het beste uit ons naar boven: we worden steeds uitgedaagd om nieuwe dingen te proberen en mooie features toe te voegen. Dat maakt dit zo’n enorm leuk en dynamisch project om aan te werken. Het resultaat mag er wezen: de gebruikers zijn ontzettend enthousiast over de app!”

Daan Admiraal  |  Team Lead App Development, The Mobile Company