9.1

WoonVeilig app.

De connected home aan je vingertoppen met de iOS app van Nederlands eerste in slimme huisbeveiliging.

Opnieuw en beter.

WoonVeilig, Nederlands marktleider in smart home security, benaderde ons om de bestaande mobiele app opnieuw te ontwikkelen. Vijf jaar na de laatste grote release was het hoog tijd voor vernieuwing.

Als pionier wilde WoonVeilig ook op mobile een inhaalslag maken in het licht van ontwikkelingen als Internet of Things. Hier kwamen wij in het spel.

Belangrijkste prestaties

+170%

Downloads

+54%

Sessies

+170%

Downloads

+54%

Sessies

+170%

Downloads

+54%

Sessies

+170%

Downloads

+54%

Sessies

Hoe werkt het?

Een mobiele oplossing die klanten van WoonVeilig het beste van deze tijd biedt. Dit was de wens en de uitdaging. Naast een elegant en modern nieuw design bevat de app met functies als haptic feedback en 3D Touch het mooiste van iOS.

WoonVeilig ontwikkelde een eigen API die de backend omgeving met de nieuwe app verbindt. Voor maximaal gebruiksgemak ontsluiten we alle features die op het moment van oplevering beschikbaar waren in de app.

Nieuwe code testen en deployen we middels CI/CD. CI/CD stelt ons in staat om kwalitatief betere producten te bouwen en bespaart tijd en budget – ook in projecten met een korte doorlooptijd en strakke deadline.

Met user testing bereiken we de beste resultaten. Gedurende het traject hebben we testgroepen opgezet in TestFlight Beta Testing, en de feedback ingezet om de app uit te breiden en features nog verder aan te scherpen voor de release.

"Eenvoud is de kern van onze service. The Mobile Company heeft dit goed begrepen en laten terugkomen in het nieuwe ontwerp. Ondanks de tijdsdruk hebben we de nauwe samenwerking als heel prettig ervaren. De app vinden we erg gaaf geworden."

Marcel Annaka  |  Vice President - CCO WoonVeilig/Egardia