Als het gaat om het stimuleren van loyaliteit, is het belangrijker dan ooit om je te focussen op de klantervaring.

Bij The Mobile Company geloven we heilig in de kracht van mobiel voor het ontsluiten van groei. Geen verrassing gezien onze naam.

Door te werken met klanten in verschillende branches weten we waar mobiele applicaties de meeste waarde kunnen toevoegen. En met de toenemende verwachtingen op het gebied van personalisatie en naadloze customer journeys is er een echte kans om met loyalty-programma’s groei te realiseren, ongeacht de branche.

We zijn trots dat Fun Miles, de marktleider op het gebied van loyaliteitsprogramma’s in het Caribisch gebied, The Mobile Company heeft gecontracteerd voor de ontwikkeling en het beheer van hun nieuwe loyalty-apps.

Over Fun Miles

Fun Miles is de grootste aanbieder van loyalty-spaarprogramma’s op de Caraïbische eilanden. Meer dan 80% van de inwoners maakt gebruik van hun spaarprogramma’s, waarbij de mobiele apps cruciaal zijn voor het intensieve gebruik door de spaarders.

“Wij hebben gekozen voor The Mobile Company vanwege hun expertise op het gebied van digitale loyalty-programma’s en ik heb vertrouwen in hun professionele plan van aanpak. Ik kijk uit naar de nieuwe samenwerking.”

— Wouter de Leeuw | Managing Director, Fun Miles

Als specialist op het gebied van digitale loyalty-programma’s ontwikkelt en beheert The Mobile Company naast Fun Miles ook digitale loyalty-oplossingen voor Intratuin en de DenHaagPas.

Sleutel in het succes is onze ervaring met het platform van Intersolve en onze samenwerking met de toonaangevende dienstverlener op het gebied van betalen en loyalty.

“The Mobile Company is inmiddels een expert op het gebied van digitale loyalty-programma’s. Een goede app om onderweg snel saldo en nieuwe aanbiedingen te checken voor je winkelbezoek, zorgt echt voor meer interactie, blije klanten en meer omzet.”

— Joost Ligtvoet | Commercial Director, The Mobile Company

Over The Mobile Company

The Mobile Company is onderdeel van de Apadmi Groep, die bestaat uit meer dan 250 digitale product experts. Samen realiseren we groei voor onze klanten door complexe problemen op grote schaal op te lossen, met een persoonlijke aanpak.

Houd onze blog en nieuwsbrief in de gaten voor verdere ontwikkelingen.

Verder praten over loyalty?

Heb jij een digitale uitdaging en wil je daar eens over sparren? Neem snel contact op.