Het Nederlandse publiek heeft gestemd en de winnaars zijn bekend! Tijdens de feestelijke Website van het Jaar Award Show in CIRCA Amsterdam op 23 november zijn de winnaars van de beste en populairste app en website bekendgemaakt en in de schijnwerpers gezet. Oei, ik groei! is uitgeroepen tot de beste app van het jaar in de categorie ‘Health & Lifestyle’!

Emerce organiseert in samenwerking met Multiscope jaarlijks de Website van het Jaar-verkiezing, de grootste online publieksprijs die wordt uitgereikt aan de beste apps en websites van Nederland. Hiermee wordt de digitale wereld gevierd en worden de winnaars extra uitgelicht.

Over de winnende case

De app van Oei, ik groei!, gericht op de 10 mentale sprongen in de eerste 20 maanden van een baby, is er om ouders te helpen bij de grootste sprong in hun leven: het krijgen van een baby. En dat wordt gewaardeerd door de stemmers, want de app is beoordeeld als de beste! Oei, ik groei! scoort het beste als er wordt gekeken naar de hoogste kwaliteitsscore op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie!

Lees meer over onze succesvolle samenwerking in de showcase.

“We zijn ontzettend trots dat onze app het beste beoordeeld is en ons harde werk wordt beloond. Hiermee kunnen we nu en in de toekomst nog meer ouders helpen tijdens het maken van de grootste sprong in hun leven: het krijgen van een baby!”

— Menno van Driel | General Manager, Oei, ik groei!

Verder praten?

Heb jij een digitale uitdaging en wil je daar eens over sparren? Neem snel contact op.