In the Age of the Customer is data overal. Met een smartphone in de hand genereren gebruikers continu waardevolle data. Mobiel als innovatief, persoonlijk en ongekend slim medium met de juiste inzet van deze gegevens? De tijd is nu. De strategische rol van data intelligence is groot, en relevanter dan ooit.

Recap: Meer Data Met Mobiel

Op dinsdagavond 31 oktober organiseerden we samen met ABN AMRO en Nominow de inspiratieborrel ‘Meer Data Met Mobiel’. Voor een breed publiek sprak ABN AMRO’s Product Owner Geoffrey van Paassen over de invloed van data op de doorontwikkeling van de Wallet app. Zo leerden we dat de bank veel investeert in user testing en analytics om te doorgronden waar een gebruiker afhaakt in een proces.

De lessons learned worden continu ingezet om de user experience te optimaliseren. Bekijk ook dit leuke filmpje over de Wallet app:

Jerlijn Kasmani, Managing Director bij Nominow, dook in de dark side van data en vertelde hoe partijen als Facebook en Google met onschuldige permissies een schat aan data uit de smartphones van gebruikers halen. Data is key: maar liefst 85% van de organisaties wereldwijd past al een vorm van personalisatie toe, en 4 op de 10 marketeers rekent het achterhalen van klantgedrag en -behoeftes tot hun grootste uitdaging.

Als The Mobile Company ontwikkelen wij digitale oplossingen aan de hand van slimme gegevens. Partner Joost Ligtvoet presenteerde cases van De Lijn, FlickBike, de ANWB en de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen, en liet zien hoe data en mobiel elkaar exponentieel versterken. Zo genereren mobiele apps unieke data, bieden we klanten realtime intelligence en rapportages, en ontstaan er compleet nieuwe inzichten door user testing.

Sticky Apps events

De Sticky Apps events brengen interessante en inhoudelijke thema’s op een informele sfeer, met een bijzondere snack in de ene hand en een innovatief drankje in de andere.

Ook een event bijwonen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. We houden je graag op de hoogte over de aankomende inspiratieavonden en meer.