Delta Lloyd app.

Een zekere toekomst door innovatie. Maak kennis met de compleet vernieuwde app van Nederlands vijfde grootste verzekeraar.

Kritisch verzekerd.

Als één van de grootste verzekeraars van Nederland heeft Delta Lloyd 8% van de markt in handen. Met ‘kritisch op het juiste moment’ als lijfspreuk werkt Delta Lloyd aan eenvoudige en begrijpelijke financiële producten voor de particuliere en zakelijke klant.
Al sinds 2011 ontwikkelen wij samen de Delta Lloyd app – het bedrijfskritische servicekanaal dat verzekeringen, hypotheek en bouwdepot mobiel voor miljoenen klanten ontsluit. Ons laatste wapenfeit: een compleet vernieuwd app design, inclusief uniek pensioenoverzicht.

Deliverables.

Concept

Design

Ontwikkeling

Onderhoud

Concept

Design

Ontwikkeling

Onderhoud

Hoe werken we?

Een lange termijn samenwerking in scrum, van strategie tot doorontwikkeling. Al jaren is dit onze succesformule voor een consistent hoogwaardige, servicegerichte en, met 4+ sterren in de App Store en Google Play Store, zeer geliefde app. Als vaste partner in de ontwikkeling helpen wij Delta Lloyd het eindproduct te tillen naar een hoger niveau – via procesondersteuning en door nauw samen te werken met de software architecten.

Als zakelijk kanaal biedt mobiel meerwaarde door de eindgebruiker centraal te stellen. Deze visie zetten wij kracht bij door te denken en te creëren vanuit de user. In de meest recente samenwerking met Delta Lloyd kwam dit met name tot leven in het usability aspect. Een GAT-test gaf richting aan de optimalisatie van key features, waaronder de visualisatie van de Touch ID. De techniek is gevormd naar de gebruiker en draagt integraal bij tot een positieve merkervaring.

Resultaat.

50.000

In-app zorgdeclaraties in 2016

"Samen zetten we onze compleet vernieuwde Delta Lloyd app neer. Een ambitieuze, flexibele en resultaatgerichte partner die continu meedenkt en meebeweegt met onze businesswensen. Ik kijk terug op een fijne samenwerking met een mooi eindresultaat."

Rowena van Houwelingen  |  Product Owner App, divisie 'Klant, Merk, Digitaal & Data' Delta Lloyd

Download.

Bekijk en download de Delta Lloyd app hier.

Meer weten over InsurTech?

Mobiel als succesfactor begint bij een goed gesprek vandaag. Ontdek ons plan voor best-in-class digitale producten.


    Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens.
    Contact